HARALD ANDRESEN har gått bort !

En legende innen orienteringsmiljøet er ikke blant oss lenger. Skjærtorsdag sovnet Harald Andresen stille inn ved Lindrende avdeling på Skedsmotun sykehjem, 78 år gammel.
For mange av oss som har holdt på med orientering siden 70-80 tallet har Harald vært en velkjent skikkelse å se på de fleste større o-arrangement rundt om i inn- og utland.
Selv startet han  å løpe orientering i Gjerdrum o-lag rundt 1970 og han har bl.a. tegnet klubbemblemet til GOL. Han har så vidt vi vet deltatt i O-ringen 5-dagers i Sverige hvert år siden 1971. Men ganske raskt ble det filming og fotografering under orienteringsløp  som ble hans store lidenskap .
Mange av oss husker godt de hyggelige klubbkveldene i GOL der Harald viste 8 millimeter film fra små og store o-løp med både GOLs medlemmer og andre  o-løpende barn og ungdom fra Romerike o-krets som det het den gang.
Harald har helt siden 70-tallet vært engasjert  som frilans og skrevet og levert bilder til Romerikes Blad. Også andre lokalaviser, NTB og ulike magasiner har nytt godt av Harald sine gode foto. Han har vært tilstede på de fleste norske – og internasjonale mesterskap siden 70- tallet.  Det er utallige blinkskudd av både lokale o-løpere, norges- og verdensmestere  som er festet til hans kamera. Et o-løp uten Harald på siste post var uvanlig!  Nå har han dessverre stemplet og knipset på siste post for siste gang.

NM 106 (3) Harald Andresen

Vi vil savne deg, Harald !  Våre varmeste tanker går til familien.
Vi lyser fred over ditt minne!

På vegne av Gjerdrum o-lag

Lene Kinneberg
(medlem av GOL siden 1972)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s