Oppstart ny GOL-sesong 9.april 2018

GOL rekrutt trening 2016 (2)I skrivende stund er det vanskelig å tro at våren snart er i anmarsj . Men vi trosser snø og kulde og inviterer til  intro-kveld i kart og kompass MANDAG 9. APRIL på Veståsen skole kl 1800-1930.  Målgruppen er nye barn i alder 8-12 år med foreldre/foresatte. De som var med på rekrutt treninger i fjor er velkommen for en repetisjon. Påmelding innen 5. april ! Se mer info i ny folder: GOL_rektrutt_2018 
Ordinær rekrutt trening for 8-12 åringer starter opp mandag 16. april fra Veståsen skole kl 18-1915 og fortsetter hver mandag framover.  Det blir varierte og morsomme treninger  der vi vektlegger mestring i trygge omgivelser. Vi deler inn i grupper etter aldre/modenhet.  Håper å se igjen mange glade barn fra i fjor og velkommen til nye barn.
Vi legger også opp til  flere  enkle opplæringskvelder/dag  i kart og kompass for barn, ungdom og voksne. Se oversikt i folderen. Mer info om hver enkelt kveld/dag vil komme.

Tur-o og stolpejakt-sesongen starter opp søndag 6. mai med åpningsarrangement for alle fra Lysdammen kl 1200-1400.  En  flott mulighet å bli bedre kjent i både bygda og  marka i Romeriksåsen og ha et mål for turen.

Da er det bare å drømme om vår , mose og lyng på jakt etter o-poster 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s